top of page

George Zervos at Pepper Church sessions


George Zervos

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο “Church Session” ο Pepper 96.6 υποδέχεται τον “George Zervos” σε ένα ειδικά διαμορφωμένο act για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

O George Zervos με διάθεση πειραματισμού σε πιο εσωστρεφή μονοπάτια, προσθέτει στο line up του, τον εξωτικό ήχο του Pedal Steel Guitar ένα όχι τόσο γνωστό όργανο, αλλά με μεγάλη ιστορία.

Επηρεασμένος από την country του Johnny Cash, τις power ballads των Poison μέχρι εξωτικές χαβανέζικες μελωδίες θα αποδώσει με διαφορετικό τρόπο αγαπημένες του εκτελέσεις από το debut album του (For Your Love), διασκευές που θα σας ξαφνιάσουν και υλικό από τον νέο του δίσκο, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία, σε έναν πολύ εντυπωσιακό σκηνικό.

Το επερχόμενο videosingle κυκλοφορεί σύντομα, με τίτλο “My Life In Her Hands” και αποτελεί τον δικό του μελωδικό φόρο τιμής στη Γυναίκα, με μια εκ βαθέων ειλικρινή και τρυφερή εξομολόγηση, για τον γυναικείο ηρωισμό εκεί έξω, σε κάθε πιθανό ρόλο που μπορεί να ενδυθεί: σύντροφος, ερωμένη, μητέρα ή αδελφή, ποτέ δεν κάνει λάθος όταν “έχει στα χέρια της τη ζωή του”.

Line Up:

George Zervos: Φωνή, Ηλ. Κιθάρα

Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα

Γιάννης Χουστουλάκης aka John Hardy: Pedal Steel Guitar, Κιθάρες

Κωστής Βήχος: Ηλ. Μπάσο

Δημήτρης Καλονάρος: Τύμπανα

Photo Credit: Μαρίζα Καψαμπέλη

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά μόνο με προσκλήσεις από τον Pepper 96,6.

Για δηλώσεις συμμετοχής στέλνετε sms. Γράφετε PEPPER αφήνετε κενό, συμπληρώνετε «Church Session», το ονοματεπώνυμό σας και το στέλνετε στο 19619 με χρέωση 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, έως 20% ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού).

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μέσα από τα social media του Pepper: www.facebook.com/RadioPepper/ και instagram.com/pepper96.6/

Bookings/ PR/ Management: DSEVENTS.GR, 6983326494, info@dsevents.gr

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page