top of page

George Zervos live at Kleidi, Chania Crete

George Zervos

Τρίτη 13 Αυγούστου

Kleidi Cafebar Χανιά, Κρήτη


Ένα μεγάλο πάρτυ για τα 10 χρόνια Kleidi Cafe Bar με George Zervo live. Ο George Zervos χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock 'n' roll για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των κιθαριστικών γραμμών που κρατούν σφιχτά τα κλειδιά για την είσοδο σε ένα αξέχαστο πάρτι.


Aστείρευτη ενέργεια και performing πολλών χιλιάδων WATT, ένα show απόλυτη εμπειρία στις 13 Αυγούστου στο πάρτυ του Kleidi Cafe Bar.


Line Up:

George Zervos: Φωνή, Ηλ. Κιθάρα

Κωστής Βήχος: Ηλ. Μπάσο

Δημήτρης Καλονάρος: Τύμπανα



Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 22:00


Πληροφορίες: 2821 052974


Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία των Χανίων, στην πλατεία της Σπλάντζιας, σε εναν καταπράσινο δροσερό δρόμο με πλατάνια, θα βρείτε το Kleidi Cafe Bar, έναν πανέμορφα ανακαινισμένο χώρο με χαμογελαστό service και δροσερά cocktails. Είναι γνωστό το καθιερωμένο πάρτυ που συμβαίνει μια φορά τον χρόνο στα "γενέθλια" και πάντα δημιουργεί αξέχαστες στιγμές στους φίλους του. Ο George Zervos γνώρισε το μαγαζί όταν γιορτάσαν μαζί τα 6 χρόνια λειτουργίας. Επιστρέφει για το 10 το καλό...

Bookings/ PR/ Management: DSEVENTS.GR, 6983326494, info@dsevents.gr

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page