top of page

Nick Waterhouse + George Zervos (opening act) Sat. 30/3 @ Fuzz Live Music Club


O Nick Waterhouse επιστρέφει στην Αθήνα για τη μεγαλύτερη συναυλία του! Το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club, θα ζήσουμε μία βραδιά απόλυτης διασκέδασης και ασταμάτητου χορού. Ο 33χρονος αγαπημένος μουσικός, συνθέτης, παραγωγός και ερμηνευτής από την Καλιφόρνια ξαναφέρνει στη χώρα μας τη δική του cool μίξη από rhythm & blues / rock ‘n’ roll / soul-pop και jazz-pop που, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη vintage αισθητική που χαρακτηρίζει τα πάντα στη μουσική και την εμφάνισή του, θα μας αιχμαλωτίσει παρασύροντάς μας σε ένα ξέφρενο party / αληθινό ταξίδι στα 50s και 60s, στην εποχή που ξεκίνησαν όλα! Η προπώληση συνεχίζεται στα 25 ευρώ.

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ. Το πρόγραμμα της συναυλίας: Πόρτες, ταμείο 20:00 George Zervos 21:10 Nick Waterhouse 22:15

Ο George Zervos μαζί με τη μπάντα του, θα βρεθεί στην σκηνή του Fuzz ως opening act στον Nick Waterhouse, αποδίδοντας με διαφορετικό τρόπο αγαπημένες του εκτελέσεις από το debut album του (For Your Love), ιδιαίτερες διασκευές και ακυκλοφόρητο υλικό από τον νέο δίσκο που ετοιμάζει.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent το 2019 ή πώς θα φάνταζε η «Μισιρλού» αν την έπαιζαν οι Stray Cats, εδώ βρίσκεται η απάντηση: Ένας ξεσηκωτικός, τραγουδιστής και performer!

Διάθεση: Τηλεφωνικά στο 11876 Online www.viva.gr www.fuzzclub.gr/event/nick-waterhouse

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page